cross over to electric mobility
 

Magnetic Motors Test Ride Day 


* INSCHRIJVING GESLOTEN * 

Magnetic Motors gelooft heilig in het principe ‘Rijden is Ervaren’! 

Daarom organiseert Magnetic Motors op 25 april een Test Ride Day waarbij we een groot aantal van de motoren en scooters die we in ons assortiment hebben zitten, beschikbaar stellen voor een proefrit.  Daarnaast bieden we die dag de mogelijkheid test te rijden op een aantal voertuigen die nog niet eens in Nederland verkrijgbaar zijn, zoals de Tromox Mini, de UBCO 2x2 en de Steereon Model C. 

 

De volgende elektrische motoren en scooters zijn op 25 april beschikbaar voor een testrit:

Carver  

Scooter ME 2.5 (45 km/h) 

Super Soco TC (45 km/h) 

Scooter ME 6.0 (motorversie) 

Super Soco CUX (25 km/h en 45 km/h) 

UBCO 2x2 (45 km/h, dual engine) 

Super Soco CU Mini (25 km/h) Super Soco

Tromox Mino (45 km/h) 

Super Soco CPX (onder voorbehoud)

Kumpan Inspire (25 km/h 

CAKE Ösa Lite (45 km/h) 

Steereon Model C (25 km/h) 

CAKE Kalk& (motorversie)

Segway MAX G30 (kickstep)


 

 
Met het oog op Corona en de voorschriften van het RIVM vragen we je vriendelijk om je vooraf in te schrijven voor onze Test Ride Day (zie voor meer informatie hieronder). Bij het inschrijven bestaat de mogelijkheid om aan te geven op welke van onze scooters en motoren je graag een testrit zou willen maken.  Gezien de verwachte opkomst moeten we de testritten helaas wel indelen op basis van ‘first come, first serve’.  Met andere woorden, wacht niet te lang met inschrijven!

 

Waar

 

Voor de Test Ride Day hebben we de beschikking over het circuit van Leeuw Verkeersopleidingen in Eindhoven.  Op dit afgesloten circuit bestaat de mogelijkheid om onze motoren en scooters te testen op zaken zoals accelaratie, wendbaarheid, snelheid en gebruiksgemak.  Al met al een perfecte gelegenheid om eens goed en vrijblijvend kennis te maken met de diverse aspecten en bovenal voordelen van elektrisch rijden op een motor, scooter, bromfiets of Carver. Om jouw testrit  in een onbezorgde en veilige omgeving te laten maken, is gekozen voor een afgesloten terrein en dus zonder reguliere verkeersdeelnemers.  

Om praktische reden is het niet mogelijk om een proefrit op de openbare weg te maken. Corona

Magnetic Motors hecht zeer veel waarde aan een Corona proof opzet voor onze Test Ride Day.   In overleg met de Gemeente Eindhoven is aldus gekozen voor een opzet in de buitenlucht waar we je zo veel als mogelijk ‘Corona proof’ kunnen laten kennis maken met elektrisch rijden.  Hierbij gelden dan de volgende spelregels:

 

 • Je bent alleen welkom op basis van een inschrijving vooraf, aan de hand van de boekingssite van Eventbrite via de volgende link.  Vrije inloop is niet toegestaan.  Zonder inschrijving vooraf kun je niet deelnemen aan de Magnetic Motors Test Ride Day.  De mogelijkheid voor inschrijving sluit zaterdag 24 april om 19:00 uur. 
 • Per timeslot van steeds om de 15 minuten worden twee deelnemers op het circuit toegelaten.  Op de Eventbrite boekingssite kun je aangeven welk timeslot je wilt reserveren, dit ook weer op basis van ‘first come, first serve’.  Schrijf je dus snel in!
 • We zijn gebonden aan een strak tijdsschema.  We verzoeken je dus vriendelijk doch dringend om op tijd te komen en tijdig te vertrekken.  Dit met name om verstoring van ons tijdsschema te voorkomen.  
 • Kom per timeslot alleen, dus niet met een partner, vriend/vriendin, broer, zus, buurman of melkboer.   Als iemand met je mee wil, dan zorg ervoor dat die persoon zijn of haar eigen timeslot reserveert.  
 • Per deelnemer kan worden getest op of met twee voertuigen.  Per voertuig kan - inclusief uitleg vooraf – steeds maximaal zo’n 25 minuten worden gereden op het afgesloten circuit.  Al met al ben je dus een uur actief tijdens onze Test Ride Day. 
 • We vragen je om je eigen helm mee te nemen en je eigen (eventuele) motorkleding, handschoenen en schoeisel vooraf aan te trekken.  Dit omdat we ons aan een strak tijdsschema moeten houden en we geen kleedruimte aan kunnen bieden. 
 • Als je testritten achter de rug zijn, dan moeten we je verzoeken om snel weer te vertrekken.  We zouden je graag een kop koffie aanbieden maar dat kan nu – helaas- even niet.   Wel bestaat er tijdens het rijden en nadien wel de mogelijkheid om je eventuele vragen te beantwoorden.  Er zijn voldoende medewerkers om je op weg te helpen en vragen te beantwoorden. 
 • We houden de richtlijnen en regels van het RIVM natuurlijk scherp in de gaten.  Zorg dus steeds voor voldoende afstand, draag waar gewenst een mondkapje, vermijd plekken waar teveel mensen samen zijn en volg onze instructies goed op.  Als je last hebt van Corona-achtige symptomen (verkouden gevoel, een loopneus, keelpijn, griepverschijnselen etc), kom dan liever niet naar de Magnetic Motors Test Ride Day.  
 • Wij zullen zorgen voor steeds schoongemaakte voertuigen, voldoende desinfecterende handgels.

 

Het klinkt allemaal een beetje streng maar in deze Corona tijden kunnen we helaas niet anders.  Evengoed gaan we ervoor zorgen dat de Magnetic Motors Test Ride Day voor jou een onvergetelijke ervaring gaat worden.  
Samengevat

 

 1. Waar:  Op het circuit van Verkeersschool Leeuw, in Eindhoven aan de Boutenslaan 161.  Dit circuit is gelegen naast het Prehistorisch Dorp, aan de Eindhovense binnenring/rondweg.   Er is voldoende parkeergelegenheid, net buiten het hek van het circuit zelf. 
 2. Wanneer: 25 april 2021, van 9 tot 18u
 3. Hoe:  Inschrijving gesloten!


We zien er naar uit je te verwelkomen op onze Magnetic Motors Test Ride Day, samen gaan we er een mooie ervaring van maken en gaan we ervan uit dat het niet bij enkel een elektrische testrit zal blijven!

 

Tot de 25e en vanaf dan, Cross-over to Electric Mobility!

    

Cross-over to Electric Mobility !