cross over to electric mobility
 

Merken

Het motto van Magnetic Motors luidt: 'electric only'.  Zo voeren we alleen merken die elektrisch aangedreven zijn.  Bij het selecteren van de merken die we verkopen, kijken we verder naar design, kwaliteit en vakmanschap bij de fabrikant.  We moeten geloven in een scooter of motor, en als dat niet het geval is dan gaan we ze zeker niet verkopen.  Kijk voor meer informatie per merk op de speciale merkenpagina's van deze website.   Handig om te weten: Magnetic Motors streeft ernaar om alle modellen van alle merken steeds op voorraad te hebben.  Zo grijp je dus nooit mis ;-). 

Heb je interesse?  Langskomen kan gelukkig weer, zij het alleen op persoonlijke shopping afspraak.  Ook kunnen we een proefrit aan huis voor je regelen, of via een video call een digitale kennismaking... je zegt het maar.  Ondanks de lockdown gaan we ons best doen om je optimaal kennis te laten maken met onze collectie.  

Mocht je dus interesse hebben in één van onze scooters of motoren, dan bel, mail, whatsapp, DM ons even en we gaan het voor je regelen!